Unlisted

De onderstaande apps zijn “unlisted”. De apps zijn niet in de lijst opgenomen. Dit kan door verschillende factoren komen. Bijvoorbeeld veel reclame, onvriendelijk gebruik, niet (tijdig) bijgewerkt, verkeerde informatie, grafisch niet mooi genoeg etc.

3D Sun

De verwachtingen lagen erg hoog. De titel doet vermoeden dat je de zon 3d kunt bekijken. Dat is ook mogelijk in de app, alleen niet zoals ik hem verwachtte. Grafisch is de app in vergelijking met wat er nog meer op de markt is niet al te best. Bovendien is de informatie verouderd en ik heb geen update kunnen doen of ontvangen. Ik heb de app eerst op een Android tablet geïnstalleerd. Op de tablet zijn zelfs de letters niet scherp. Misschien werkt het op de smartphone beter dacht ik nog, maar evengoed geen update en geen grafische verbetering. Helaas.

Fireballs in the sky

Hoewel deze app grafisch dik in orde is, reclame vrij en handig te bedienen zijn er vanaf december 2013 geen “Nederlandse” vuurbollen of meteorieten gemeld. Dit heeft denk ik te maken aan het aantal Nederlandse gebruikers of de focus op andere werelddelen. Dus vooralsnog geen vermelding voor deze app. Ik vind het doel van deze app wel erg goed. Misschien dus in de toekomst alsnog op de lijst.

 

 

  • 27107Totaal aantal bezoekers:
  • 0Bezoekers op dit moment online: