Comet Book

Weten welke komeet waar staat? Dat kan met Comet Book. Als er kometen zijn die je kunt waarnemen dan is deze app een handig middel. Deze navigatieapp is speciaal voor het zoeken (en vinden) waar kometen staan aan de hemel.
apple1 google1
skyview

Skyview

Wat mij betreft de absolute nummer 1! Richt je telefoon of tablet naar de lucht en sta versteld van de mogelijkheden! Je kunt nu kijken naar sterren, planeten en nog veel meer. De app is gratis te verkrijgen en de gratis versie is zonder reclame. De gekochte versie laat je ook zien waar er bijvoorbeeld ruimteafval zweeft. Een echte aanrader. De app is makkelijk te bedienen en geeft direct de benodigde informatie. Dit is de enige app die echt altijd op mijn device staat.
apple1 google1

Google Earth

Het populaire Google Earth is een geweldige app om satellietbeelden mee te bekijken. Vlieg over de wereld en neem een kijkje in je eigen achtertuin, bezoek je geboorteplaats of verre, exotische oorden. Google Earth heeft nu ook Street View geïntegreerd, zodat je door de straten op de grond kunt lopen.
apple1 google1

Mars Globe

Dit is een variant van Google Earth, maar dan voor Mars. Je kunt navigeren over het oppervlak en gebieden verkennen. Bijvoorbeeld waar Olympus Mons te zien is.
apple1

Moon Globe

Dit is een variant van Google Earth, maar dan voor de Maan. Je kunt navigeren over het oppervlak en gebieden verkennen. Bijvoorbeeld waar de Apollo is geland.
apple1 google1

Relive

Relive is een navigatieapp. Je kunt de app aanzetten voordat je een activiteit gaat doen. De app “trackt” met behulp van GPS jouw locatie, hoogte etc.
Je kunt dit na je activiteit verwerken tot een filmpje met behulp van foto’s die je gemaakt hebt onderweg.
apple1 google1
waze

Waze

Waze is een social navigatie app. Hij staat in deze lijst omdat de huidige navigatietechnieken veel te danken hebben aan de ruimtevaart. Met deze app kun je met andere Waze weggebruikers route informatie delen. Bijvoorbeeld een mobiele snelheidscontrole, file, afsluitingen of andere gevaren op de weg. Met deze app heb je altijd de actuele reisinformatie.
apple1 google1 windows1
  • 50495Totaal aantal bezoekers:
  • 0Bezoekers op dit moment online: